METEO/ Vremea înnorată și ploioasă domină astăzi

27 mai 2023, 07:12 Mediu 102
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Se anunță o zi cu cer în totalitate acoperit de nori și precipitații slabe.

Astăzi, sâmbătă, 27 mai, vremea va fi predominant înnorată, cu o acoperire a cerului de 100%. Temperatura maximă va ajunge la 24°C, cu 1°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori minime de 15°C, cu 11°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Pe durata zilei se vor înregistra precipitații slabe sub formă de ploaie, având o intensitate de aproximativ 0.2 milimetri pe oră. Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), cu rafale ce pot atinge viteza de 10.63 metri pe secundă și o viteză constantă de aproximativ 4.92 metri pe secundă.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori întreaga zi și va rãsãri la ora 05:32 dimineața pentru a apune la ora 20:31 seara.

Pentru urmatoarele douã zile se prevede tot un cer în totalitate acoperit de nori şi temperaturi similare celor actuale, însă cu precipitații ce vor crește în intensitate.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media