METEO/ Vremea înnorată și ploioasă domină astăzi

27 mai 2023, 07:12 Mediu 211
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Se anunță o zi cu cer în totalitate acoperit de nori și precipitații slabe.

Astăzi, sâmbătă, 27 mai, vremea va fi predominant înnorată, cu o acoperire a cerului de 100%. Temperatura maximă va ajunge la 24°C, cu 1°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori minime de 15°C, cu 11°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Pe durata zilei se vor înregistra precipitații slabe sub formă de ploaie, având o intensitate de aproximativ 0.2 milimetri pe oră. Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), cu rafale ce pot atinge viteza de 10.63 metri pe secundă și o viteză constantă de aproximativ 4.92 metri pe secundă.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori întreaga zi și va rãsãri la ora 05:32 dimineața pentru a apune la ora 20:31 seara.

Pentru urmatoarele douã zile se prevede tot un cer în totalitate acoperit de nori şi temperaturi similare celor actuale, însă cu precipitații ce vor crește în intensitate.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media