METEO/ Vremea ploioasă domină astăzi

17 aprilie 2023, 07:24 Mediu 99
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteorologice nefavorabile cu ploi și temperaturi scăzute în Moldova.

Astăzi, luni, 17 aprilie, primăvara aduce vreme rece și umedă în Moldova. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar precipitațiile vor atinge o intensitate de 1,42 milimetri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 14°C, cu 2°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica valori în jurul a 5°C (cu 8°C mai frig decât temperatura medie).

Vântul va sufla dinspre nord-est cu o viteză medie de 3,76 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge la 7,97 metri pe secundă. Soarele va răsări la ora 06:15 și apune la ora 19:52.

Mâine și poimâine se anunța tot înnorate și ploioase. Temperaturile maxime vor oscila în jurul valorilor similare cu cele de astazi iar intensitatea precipitațiilor se estimează să scadǎ ușor.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media