Maia Sandu anunță consultări cu fracțiunile Parlamentare: „Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize”

10 februarie 2023, 14:07 Societate 104
Președinția Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Șefa statului anunță că a luat act de demisia prim-ministrei Natalia Gavrilița și că a invitat fracțiunile parlamentare la consultări. Într-un comunicat, Maia Sandu i-a mulțumit pentru „pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize”.

„În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare - acolo unde alții doreau război și faliment. Mulțumim mult, Natalia!”, a declarat șefa statului.

Președinta Republicii Moldova a anunțat că, în conformitate cu legea, va invita fracțiunile parlamentare la consultări pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

„După consultări, șefa statului va susține un briefing de presă. Briefingul va avea loc astăzi, 10 februarie, la ora 15.30, la sediul Președinției. Accesul reprezentanților mass-media se va face în baza legitimațiilor de presă și a acreditărilor”, se arată în comunicatul Președinției.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media