VIDEO/ Un turist costumat în Dracula s-a rătăcit pe munte, în România: „L-a încurcat Waze-ul și nu l-a dus la Bran”

29 noiembrie 2022, 09:19 România 319
Turist costumat în Dracula s-a rătăcit pe munte.  Sursa: Salvamont Busteni/Facebook

Serviciul Salvamont Bușteni din România a avut o intervenție neobișnuită la început de săptămână. Un turist costumat în Dracula, care purta o mantie și pe cap o pălărie, umbla singur prin nămeți. Când a fost găsit de reprezentanții Salvamont, a spus că vrea să ajungă la Vârful Omu din munții Bucegi.

„Un turist echipat „foarte bine” intenționa să ajungă la Vârful Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i strice planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină.

Se pare ca Sfinx-ul de ziua lui, atrage o „paletă foarte largă” de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă”, se arată în mesajul salvatorilor din Bușteni.

Nu se știe de unde a venit bărbatul, dar se pare că era foarte motivat să ajungă unde a pornit, întrucât avea cu el o sticlă de tărie pentru a rezista frigului.

Comentariile la postare sunt, de-a dreptul, spumoase: „L-a încurcat Waze-ul și nu l-a dus la Bran”; „Asa-i cand greșești ieșirea din tunelurile de sub Bucegi” „La ce „întăritor” avea la el, urca până la Omu și dădea o fugă și pe Moldoveanu. Nu știu de ce avea umbrela în recuzita sa, însă cu siguranță dacă o deschidea se oprea pe Kilimanjaro”; Destinatia finală era castelul Bran”, „Halloween-ul a trecut, sa schimbe costumul cu unul de Moș Crăciun”; „Marinică Poppins sau Vrăjitorul din Oz, varianta Bucegi 2022.. n-ajunge că după pandemii, războaie, am ajuns la psiholog, acum trebuie să-i povestesc și despre ăsta”; „Ati stricat filmarea, se turna un film”, citează Adevărul.ro.

Foto: Salvamont Busteni/Facebook

Salvamont Busteni/Facebook

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media