La Chișinău a început Festivalul de Film Studențesc. Peste 20 de proiecții ale tinerelor talente vor pute fi vizionate gratuit

26 noiembrie 2022, 16:32 Film 181
Festivalul de Film Studențesc „Debut”.  Sursa: captură video/Facebook

De astăzi începe o nouă ediție a Festivalului de Film Studențesc „Debut”. Cele peste 20 de proiecții de filme vor putea fi vizionate la Centrul Cultural Odeon, de la ora 16:00, transmite agenția de presă IPN.

Potrivit Centrului Național al Cinematografiei, evenimentul este dedicat primirii în rândurile membrilor Uniunii Cineaştilor a tinerelor talente.

Absolvenţii Departamentului Multimedia, dar şi studenţii actuali din cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte plastice vor prezenta preponderent filme de scurt metraj.

Accesul la proiecții este gratuit, până pe 27 noiembrie inclusiv.

Evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media