La Chișinău a început Festivalul de Film Studențesc. Peste 20 de proiecții ale tinerelor talente vor pute fi vizionate gratuit

26 noiembrie 2022, 16:32 Film 217
Festivalul de Film Studențesc „Debut”.  Sursa: captură video/Facebook

De astăzi începe o nouă ediție a Festivalului de Film Studențesc „Debut”. Cele peste 20 de proiecții de filme vor putea fi vizionate la Centrul Cultural Odeon, de la ora 16:00, transmite agenția de presă IPN.

Potrivit Centrului Național al Cinematografiei, evenimentul este dedicat primirii în rândurile membrilor Uniunii Cineaştilor a tinerelor talente.

Absolvenţii Departamentului Multimedia, dar şi studenţii actuali din cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte plastice vor prezenta preponderent filme de scurt metraj.

Accesul la proiecții este gratuit, până pe 27 noiembrie inclusiv.

Evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media