Consilierul municipal Valerii Klimenko ar fi suferit un atac de cord după ce a fost reținut de polițiști. ȘOR: „El a fost agresat de forțele de ordine”

30 octombrie 2022, 18:30 Societate 428
Proteste ȘOR.  Sursa: partidulsor.md

Consilierul municipal Valerii Klimenko ar fi suferit un atac de cord după ce a fost reținut de poliție. Despre aceasta a anunțat echipa de presă a formațiunii politice.

„El a fost agresat de forțele de ordine și transportat la Inspectoratul de Poliție. Pentru a-i acorda primul ajutor, la Inspectoratul de Poliție a fost chemată o ambulanță. Deocamdată, nu se cunoaște în ce stare este alesul local”, se arată în comunicatul partidului ȘOR.

Contactat de echipa Replica Media, ofițerul de presă a municipiului Chișinău nu a oferit vreun răspuns.

Menționăm că, liderii protestului din duminica de 30 octombrie curent au fost reținuți cu puțin timp în urmă. Despre asta scrie într-un comunicat de presă al Partidului ȘOR.

Este vorba despre președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, vicepreședintele raionului Orhei, Victor Perțu, precum și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu și Valerii Klimenko. De asemenea, secretarul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, Iurie Kuznețov, a fost documentat de poliție.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media