VIDEO/ UPDATE/ Accident violent la Peresecina: Un tânăr de 26 de ani a decedat

7 noiembrie 2022, 17:49 Societate 720
accident la Peresecina.  Sursa: realitatea.md

UPDATE 18:30/ Un accident rutier violent s-a produs, în seara zilei de astăzi, în apropiere de satul Peresecina, raionul Orhei, cu implicarea unui camion și a unei mașini Audi. Din nefericire, în urma impactului un tânăr de 26 de ani a decedat.

Oamenii legii au stabilit că un camion DAF, condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, nu a cedat trecerea unui automobil Audi, iar în rezultat acesta s-a ciocnit în lateralul camionului.

„În urma accidentului rutier, conducătorul automobilului Audi, un bărbat de 26 de ani a decedat pe loc”, a declarat pentru Replica Media ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băetrău.

Șoferul camionului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


sursa video: Realitatea.md
Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media