Moldoveanca Cristina Bucșa, care reprezintă Spania, s-a calificat în turul 3 la Australian Open

18 ianuarie 2023, 12:32 Sport 156
Cristina Bucșa.  Sursa: Eurosport
Cristina Bucșa, moldoveanca născută în Chişinău care reprezintă Spania, s-a calificat în turul al treilea la Australian Open după ce s-a impus în fața Biancăi Andreescu, jucătoare cu origini românești care joacă pentru Canada. Scorul pe seturi a fost 2-6, 7-6, 6-4.
Cristina Bucșa a avansat în turul al treilea de la Australian Open, după o victorie uriașă obșinută în fața Biancăi Andreescu. Jucătoarea din Spania, clasată pe locul 100 WTA, a început cu stângul partida atunci când a pierdut primul set, dar a revenit în actul secund și a salvat o minge de meci, iar în decisiv a câștigat 6-4, mergând mai departe în competiție.

În turul al treilea de la Melbourne, jucătoarea născută la Chișinău se va duela cu liderul mondial și prinicipala favorită la câștigarea trofeului, Iga Swiatek, care a trecut miercuri dimineața fără probleme în fața Camilei Osorio, în două seturi.

Prin calificarea în turul trei, ea a obținut cea mai bună performanță a carierei.

„Îmi place să fiu liberă, nu există nimic mai bun decât libertatea. Și nici nu am nevoie de multe haine. Cu șapte cămăși, șapte pantaloni și șapte fuste, îmi pot face treaba în turnee. Dacă vine un sponsor, vom vorbi cu el, dar deocamdată nu am pe nimeni”, a povestit moldoveanca de 25 de ani pentru Marca.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media