VIDEO/ A treia ședință consecutivă a CSP, amânată din lipsa de cvorum: Urmau a fi examinate mai multe cereri privind suspendarea și anularea concursului pentru funcția procuror-șef la PCCOCS

28 ianuarie 2023, 10:40 Justiție 249
CSP.  Sursa: Replica Media

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) urma să se convoace astăzi, 28, ianuarie, însă deja este a treia ședință consecutivă care se amână din lipsă de cvorum. În agendă au fost înregistrate și urma au fi examinate mai multe cereri privind suspendarea și anularea concursului pentru procuror-șef la PCCOCS.

„Suntem în lipsă de cvorum și nu putem desfășura astăzi ședința”, a menționat președinta CSP, Angela Motuzoc.

Membrii CSM urma să examineze astăzi cererea prealabilă înaintată de către Eduard Bulat privind suspendarea și anularea concursului pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, cererea prealabilă înaintată de către Eugeniu Rurac privind anularea Hotărârii CSP de constituire a Comisiei pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al PCCOCS, dar și sesizarea membrului Comisiei Speciale de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Iulian Groza.

Următoarea ședință a fost stabilită pentru data de 31 ianuarie, ora 14:00, în contextul în care la 1 februarie va avea loc organizarea și intervievarea candidaților pentru șefia PCCOCS.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media