Rută specială de transport pentru cetățenii care vor să ajungă la concertul „Okean Elizî”. Cum vor circula autobuzele și troleibuzele

24 decembrie 2022, 10:06 Auto 279
Autobuze Chișinău.  Sursa: chisinau.md

Municipalitatea va pune la dispoziție o rută specială de autobuz pentru transportarea tur-retur a cetățenilor care vor participa la concertul trupei „Okean Elizî” cu ocazia deschiderii arenei polivalente „Chișinău ARENA”.

Ruta specială de autobuz „Circul - Chișinău ARENA” va activa în intervalul orelor 15:30 - 23:00, cu următoarele stații de îmbarcare și debarcare a călătorilor, în ambele direcții:
Circul din Chișinău - str. Calea Orheiului - str. Studenților (Chișinău ARENA)

Autobuzele vor circula cu un interval de 15 min, dar, la necesitate, în fincție de fluxul de călători, acesta poate fi adaptat.

„Taxa de călătorie pentru autobuzul rutei speciale constituie 6 lei pentru toate categoriile de pasageri. Abonamentele de călătorie, precum și alte înlesniri, nu sunt valabile pe această rută specială”, precizează Parcul Urban de Autobuze (PUA).


Totodată, la dispoziția cetățenilor vor fi și rutele suburbane de autobuz și troleibuz care se deplasează în direcția arenei polivalente. Acestea, însă, vor transporta spectatorii doar spre „Chișinău ARENA", fără a asigura și returul acestora:

Autobuze
  • ruta nr. 2: „str. Vasile Alecsandri - or. Cricova”;
  • ruta nr. 37: „str. Vasile Alecsandri - com. Stăuceni”;
  • ruta nr 47: „str. Vasile Alecsandri - com. Ciorescu”;
  • ruta nr. 48: „str. Vasile Alecsandri - sat. Făurești”.
Troleibuze
  • ruta nr. 32: „str. 31 August 1989 - com. Stăuceni”.
Toate informațiile despre modul de deplasare sunt puse la dispoziția deținătorilor de bilete de către organizatorii evenimentului, prin sms și poșta electronică.

Amintim că mult așteptata deschidere a Arenei Chișinău va avea loc în ajunul Crăciunului, în seara de 24 decembrie 2022. Evenimentul inaugurării complexului sportiv va fi marcat de un concert istoric al formației rock ucraina, Okean Elzy. Concertul va avea loc ca parte a turneului „Help for Ukraine”.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media