VIDEO/ O piesă nouă de la Emilian Crețu - „Înc-un PAS”: „Această melodie nu este despre un partid anume, dar este depre noi și urmele pe atlas”

29 iunie 2021, 07:36 Divertisment 1646
secvență videoclip.  Sursa: captură video

În plină campanie electorală, cunoscutul actor și prezentator de televiziune Emilian Crețu cunoscut cu pseudonimul Dora Show a lansat o piesă intitulată „Înc-un PAS”. Lansarea acesteia a fost făcută aseară târzium la ora 22.00 pe rețelele de sociale ale artistului.

„Această melodie nu este despre un partid anume, dar este depre noi și urmele pe atlas”, a scris Emilian Crețu pe pagina sa de facebook, iar pe Youtube, artistul spune că „Mereu am făcut și voi face ce simte inima mea și creierul meu! Melodia nu este despre un partid anume, este despre o realitate dură pe care o trăiesc oamenii din Moldova”.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media