VIDEO/ Tatăl Sofiei Sapega, deținută de regimul de la Minsk, i-a transmis un mesaj lui Alexandr Lukașenko: Ca de la tată la tată, vă cer îndurare

17 iunie 2021, 11:07 Externe 180
Andrei Sapega.  Sursa: captură video

Andrei Sapega, tatăl Sofiei Sapega, prietena și iubita lui Roman Protasievici care au fost în avionul Ryanair deturnat de autoritățile de la Minsk, a venit cu un mesaj video adresat liderului nerecunoscut al Belarusului. Sapega, tată a 4 copii a cerut îndurare de la Alexandr Lukașenko, iar în contextul vizitei acestuia în Orientul Îndepărtat al Rusiei, spune că este gata să se întâlnească personal cu liderul nerecunoscut de la Minsk.

„Alexandr Grigorievici, vă cer îndurare. Destul cu atâta duritate, în ultima vreme e prea multă în toată lumea. Orice om rezonabil înțelege că Sofia s-a aflat la locul nepotrivit cu un om nepotrivit. Până să se întâlnească cu Roman Protasievici, era o fată obișnuită. În timpul protestelor din Minsk, ea era în Lituania, iar chiar dacă a și făcut ceva în acea perioadă, atunci la sigur este vorba despre o poveste de dragoste, nu de convingeri și tot ce putea să facă, e să-l ajute pe Roman în munca sa, nimic mai mult”, i-a spus Andrei Sapega.

Tatăl a 4 copii, dintre care Sofia este cea mai mare, Andrei Sapega spune că a aflat despre vizita lui Alexandr Lukașenko în Orientul Îndepărtat a Rusiei și a cerut guvernatorului Primorie (regiunea Vladivostok) să-i asigure o întrevedere cu liderul nerecunoscut de la Minsk.

„Alexandr Grigorievici, ca de la tată la tată, sunt gata să ne vedem față în față și să vă dau toate garanțiile posibile că fata mea nu va mai fi implicată în activități care contravin statului de drept”, a mai spus Andrei Sapega.
Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media