„e-Carburanți” – platforma electronică de monitorizare a prețurilor la produsele petroliere

2 februarie 2022, 12:45 Economie 1754
Platforma electronică de monitorizare a prețurilor la produsele petroliere.  Sursa: www.anre.md

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță astăzi, 2 februarie, că a lansat platforma „e-Carburanți” care reprezintă o hartă interactivă prin intermediul căreia ANRE oferă acces public la informațiile privind prețurile zilnice la produsele petroliere principale de tip standard și gazul lichefiat, stabilite de către titularii de licență.

Acestea pot fi selectate pentru fiecare stație sau adresă de amplasare, cu posibilitatea sortării datelor în funcție de criteriul celui mai mic preț după localitate (raion, municipiu/oraș) sau denumirea companiei petroliere. În rezultat, consumatorii pot identifica în timp real stația dintr-o zonă geografică anumită care comercializează la cel mai convenabil preț un anumit tip de produs petrolier.

Potrivit ANRE, informațiile pe platforma „e-Carburanți” vor fi actualizate în fiecare zi lucrătoare, reflectând prețurile pentru carburanți afișate la stațiile de alimentare.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media