LIVE/ FOTO/ Flash-mob a partidului Șor în frunte cu Marina Tauber la Președinție: „Jos Maia Sandu”

21 ianuarie 2022, 09:22 Politică 301
Marina Tauber la protest.  Sursa: Replica Media

Deputatat Șor, Marina Tauber conduce o acțiune de protest în fața președinției. Intitulată ca flash-mob, acțiunea are ca scop rezolvarea problemelor cetățenilor care primesc facturi tot mai mari și nu primesc răspunsuri de la autorități. În curtea președinției s-au adunat, potrivit organizatorilor, 50-60 de oameni, majoritatea pensionari care au venit cu pancarde imprimate și pregătite din timp.

Marina Tauber cere Maiei Sandu să rezolve probleme cetățenilor și îi cere să iasă în fața protestatarilor. De asemenea, se arată nemulțumită de faptul că guvernarea nu acceptă propunerile partidului Șor.


În fața persoanelor adunate în curtea Președinției, majoritatea pensionari, au ieșit deputata Reghina Apostolova și consilierul municipal, Valeri Klimenko.Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media