NO COMMENT/ În emisie directă, o femeie a intrat cu un afiș anti-război în platoul știrilor de la „Pervîi Kanal”: „Nu credeți în propagandă”

14 martie 2022, 21:56 Rusia 441
În emisie directă, o femeie a intrat cu un afiș anti-război în platoul știrilor de la „Pervîi Kanal”.  Sursa: captură video/NEXTA Live Telegram
Situație neobișnuită în platoul știrilor la postul rusesc „Pervii Kanal” - canalul cu cea mai mare acoperire națională și controlat de Guvernul Federației Ruse. În semn de protest, o femeie a intrat cu o pancartă anti-război în timpul difuzării, în emisie directă, a principalului buletin de știri.
În emisia directă a programului de știri al serii, una dintre cele mai populare emisiuni în Rusia, cel mai probabil o angajată a televiziunii a apărut cu un pancart în mâini pe care era înscris un mesaj anti-război, rugând oamenii să nu asculte știrile.

„Nu războiului. Opriți războiul. Nu credeți în propagandă. Aici sunteți mințiți”, se arată pe afiș.

La un moment dat cadrul a fost schimbat un imaginile unui reportaj.

Potrivit Novaia Gazeta, femeia este Marina Ovseanicova și este redactora postului TV. Aceeași sursă scrie că jurnalista deja ar fi fost reținută.

De menționat că presa independentă din Rusia practic a fost lichidată la decizia Agenției ruse de monitorizare a mass-media Roskomnadzor, iar presa pro-Kremlin continuă să alimenteze tensiunile din Ucraina cu mesaje inflamatoare și înșelătoare.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media