VIDEO/ „O să câstigăm. Vor fi orașe noi. Vor fi vise noi. Și cei pe care i-am pierdut vor fi amintiți. Și vom cânta din nou și vom sărbători din nou”. Zelenskiy a publicat un nou videoclip

20 martie 2022, 17:26 Ucraina 23360
Ucraina, război.  Sursa: EPA/Roman Pilipey

Vladimir Zelenskiy a publicat un nou videoclip în care sunt arătate și relatate consecințele războiului declanșat de Federația Rusă în Ucraina. Zelenskiy declară că Ucraina va ieși învingătoare, vor fi construite orașe noi și că toți cei care au murit în urma invaziei rusești nu vor fi uitați.

„O să câștigăm. Vor fi orașe noi. Vor fi vise noi. Va fi o poveste nouă. Nu există nicio îndoială. Și cei pe care i-am pierdut vor fi amintiți. Și vom cânta din nou și vom sărbători din nou”, menționează Zelenskiy.În noaptea de 24 februarie, Rusia a lansat în mod deschis un război la scară largă împotriva Ucrainei, atacând orașul Kievul și alte orașe. Luptele continuă în apropierea mai multor centre regionale. Apărătorii ucraineni au oprit înaintarea ocupanților și au contraatacat în unele zone.
Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media