VIDEO/ Marina Tauber și-a scos susținătorii la protest, la Bălți: „Eu consider că sunt primarul de Bălți legal ales”

19 decembrie 2021, 11:37 Politică 485
Protestul Partidului Șor, la Bălți.  Sursa: Partidul Șor/Facebook

Mai mulți bălțeni s-au adunat în fața Primăriei pentru a manifesta în semn de protest față de alegerile locale ce au loc astăzi, 19 decembrie, după ce candidata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost exclusă din cursă.

Cu pancarte în mâini, manifestanții, la îndemnul organizatorilor, au scanddat „Victorie”, „Marina este primarul nostru”, „Jos dictatura”.

„Ne unesc scopuri comune. (...) V-ați ales primarul, sunt onorată de cele 48% dintre voturi. Vă mulțumesc până la pământ, suntem echipa care conduce Bălțiul, eu consider că sunt primarul de Bălți legal ales. (...) Ceea ce se întâmplă astăzi este o ilegalitate. Doi candidați au decis să participe la această rușine”, a declarat Tauber în fața mulțimii.


Urmărește LIVE:

Amintim că, bălțenii sunt așteptați, astăzi, 19 decembrie, la urne pentru turul II al alegerilor locale unde urmează a fi ales viitorul primar. Buletinele de vot conțin numele a doi concurenți electorali: Nicolai Grigorișin, candidat independent și Nicolae Chirilciuc, candidat desemnat de Partidul „Patrioții Moldovei”.
Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media