Ministerul Muncii și Protecției Sociale va avea un nou Secretar de Stat. Anterior a lucrat în cadrul Departamentului de Ocupare a Forței de Muncă din Oregon, SUA

24 noiembrie 2021, 15:49 Societate 235
Guvernul RM.  Sursa: Replica Media

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va avea un nou Secretar de Stat. Guvernul a numit-o astăzi în această funcție pe Felicia Bechtold. Aceasta va fi responsabilă de domeniul muncii.

Bechtold urmează să ocupe funcția începând cu 1 decembrie 2021.

„Doamna Bechtold este economist. A lucrat, înainte de a veni în echipa ministerului, la Departamentul de Ocupare a Forței de Muncă în Oregon, Statele Unite ale Americii. Ea e specializată pe previziuni ce țin de piața muncii, demografie, cererea de forță de muncă din partea industriei și a altor sectoare, previziuni privind salariile și tendințele pe piața muncii. De asemenea a coordonat o echipă la nivel național în Statele Unite ale Americii pentru elaborarea mecanismelor de previziuni asupra pieței muncii. Sunt convins că experiența dumneaei cu care vine din Statele Unite va fi foarte utilă pentru a consolida serviciile oferite de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă și Cooperarea cu alte instituții ale statului”, a menționat Spatari în cadrul ședinței.

Premierul Natalia Gavrilița a menționat că Felicia Bechtold este „un specialist de mare valoare”.

„Felicitări, domnule ministru, că ați putut atrage o persoană atât de calificată”, a declarat Gavrilița.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media