METEO/ Vreme înnorată și ploioasă astăzi

25 mai 2023, 07:20 Mediu 81
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai ridicate decât media perioadei, dar cerul va fi acoperit de nori

Astăzi, joi, 25 mai, vremea se anunță a fi înnorată și ploioasă. Temperatura maximă va ajunge la 25°C, cu 2°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 14°C, cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar condițiile meteo vor varia între "în mare parte clar" noaptea și "înnorat" pe timpul zilei. Precipitațiile se vor manifesta sub formă de ploaie, având o intensitate de 0.16 milimetri pe oră.

Soarele va răsari la ora 05:33 și va apune la ora 20:30. Vântul va sufla dinspre sud-vest (SW), cu rafale ce pot atinge viteza de 9 metri pe secundă și o viteză constantă de aproximativ 5 metri pe secundă.

Pentru ziua de mâine și poimâine se preconizează tot un cer înnorat cu precipitații slabe sub formă de ploaie. Temperaturile vor continua să crească ușor, atingând 26°C mâine și menținându-se în jurul acestui nivel și în zilele următoare.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media