METEO/ Vreme înnorată astăzi în Moldova

5 iunie 2023, 07:28 Mediu 111
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai ridicate decât media sezonului și cerul acoperit de nori

Astăzi, luni, 5 iunie, vremea va fi predominant înnorată în Moldova. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 25°C, cu 1°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, temperatura minimă va scădea până la 14°C, cu 12°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Condițiile meteo vor rămâne înnorate atât ziua cât și noaptea. Acoperirea norilor va fi de 100%, iar precipitațiile vor lipsi pe tot parcursul zilei.

Soarele va răsări la ora 05:29 și apune la ora 20:37. Vântul va sufla din direcția sud-sud-est (SSE) cu o viteză de aproximativ 3.53 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge pânã la 7.41 metri pe secundã.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată cu temperaturi maxime în jurul valorii de 26°C și minime nocturne de aproximativ 14°C. Precipitațiile vor continua să lipseascã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media