Vinurile moldovenești, premiate la TerraVino, în Israel. Au obținut 15 medalii de aur și argint

19 decembrie 2022, 11:09 Vinurile Moldovei 649
Vinurile moldovenești, premiate în Israel.  Sursa: Facebook
În perioada 12-15 decembrie 2022, în Israel s-a desfășurat concurs internațional de vinuri TerraVino. Republica Moldova a participat cu peste 30 de vinuri și a obținut 15 medalii de aur și argint.
În cadrul ceremoniei de decernare a medaliilor ambasadorul A. Roitman a subliniat:

Aceste medalii reprezintă o onoare dar totodată și o mare responsabilitate pentru Republica Moldova. Vreau să vă asigur că vinurile moldovenești sunt foarte bune și calitative și vă mai promit că vom crește performanțele vinului nostru. Atât Israelul, cât și Republica Moldova sunt producători de vin, industriile noastre vinicole se completează reciproc, sunt vinuri care deja se regăsesc pe piața israeliană, ne dorim creșterea acestui număr”.

Participarea vinurilor moldovenești la concursul din acest an a fost posibilă datorită sprijinului Oficiului Național al Viei și Vinului din Republica Moldova/USAID, fiind reprezentată de către D.Lazăr. Republica Moldova a fost reprezentată în completul de jurați al concursului de către I.Luca, un cunoscut sommelier din țara noastră.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media