Percheziții la CFM. Ofițerii CNA au descins la mai mulți angajați ai întreprinderii, vizați într-un dosar de corupție

17 ianuarie 2023, 12:58 Justiție 240
Gara feroviară din Chișinău.  Sursa: Replica Media

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în dimineața zilei de marți, 17 ianuarie, cu percheziții la mai mulți angajați ai Întreprinderii de stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM). Potrivit primelor informații, acțiunile de urmărire penală se desfășoară în cadrul unui dosar de corupție.

Informația privind perchezițiile a fost confirmată inițial pentru Replica Media de către purtătorul de cuvânt al CFM, Dumitru Prohnițchi, care a refuzat să ofere mai multe detalii.

„CNA a realizat în sediul CFM acțiuni în cadrul unei anchete de urmărire penală. Mai multe informații nu vă putem oferi la moment”, ne-a comunicat reprezentantul întreprinderii.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi a comunicat că ofițerii Centrului desfășoară acțiuni de urmărire penală în cadrul unei cauze penale pornite pe fapte de corupție.

„Sunt vizați mai mulți angajați ai CFM, membri ai grupului de lucru privind achizițiile publice. Cu detalii vom reveni, după ce vor fi analizate toate materialele, ridicate în urma perchezițiilor”, a spus Starinschi.

Vom reveni cu informații actualizate...

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media