Solistul trupei „Okean Elzî” a primit moneda comemorativă „Pomul Vieții” din partea șefei statului: Doresc poporului ucrainean victoria mult râvnită și pace în noul an

24 decembrie 2022, 15:49 Muzică 175
Președinta Maia Sandu și solistul trupei „Okean Elzî”.  Sursa: Președinția Republicii Moldova

Președinta Maia Sandu a primit din partea solistului trupei „Okean Elzî”, Sveatoslav Vakarciuk, lumina de la Bethleem, „pe care i-au transmis-o artistului, pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson.”

În context, șefa statului i-a oferit cântărețului ucrainean moneda comemorativă cu „Pomul Vieții” „dorindu-i poporului ucrainean victoria mult râvnită și pace în noul an.”

„I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război - un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă - Rusia trebuie să plece din Ucraina - și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate. I-am mulțumit lui Sveatoslav Vakarciuk pentru cuvintele calde adresate oamenilor din R. Moldova, care au ajutat și continuă să ajute refugiații ucraineni”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.Amintim că în această seară, formația rock din Ucraina, Okean Elzy, va susține un concert la Chișinău Arena, parte a turneului „Help for Ukraine”.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media