Solistul trupei „Okean Elzî” a primit moneda comemorativă „Pomul Vieții” din partea șefei statului: Doresc poporului ucrainean victoria mult râvnită și pace în noul an

24 decembrie 2022, 15:49 Muzică 150
Președinta Maia Sandu și solistul trupei „Okean Elzî”.  Sursa: Președinția Republicii Moldova

Președinta Maia Sandu a primit din partea solistului trupei „Okean Elzî”, Sveatoslav Vakarciuk, lumina de la Bethleem, „pe care i-au transmis-o artistului, pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson.”

În context, șefa statului i-a oferit cântărețului ucrainean moneda comemorativă cu „Pomul Vieții” „dorindu-i poporului ucrainean victoria mult râvnită și pace în noul an.”

„I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război - un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă - Rusia trebuie să plece din Ucraina - și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate. I-am mulțumit lui Sveatoslav Vakarciuk pentru cuvintele calde adresate oamenilor din R. Moldova, care au ajutat și continuă să ajute refugiații ucraineni”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.Amintim că în această seară, formația rock din Ucraina, Okean Elzy, va susține un concert la Chișinău Arena, parte a turneului „Help for Ukraine”.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media