METEO/ Vreme posomorâtă, cu lapoviță slabă în partea de nord a țării. Ce valori vor indica termometrele

9 februarie 2022, 07:36 Mediu 156
Trafic în Chișinău cu ceață.  Sursa: Replica Media

Serviciul Hidrometeorologic de stat (SHS) prognozează pentru miercuri, 9 februarie, vreme caldă, cu vânt din nord-vest slab la moderat, izolat cu intensificări de până la 15-17 m/s. Noaptea teritoriul țării va fi în continuare sub influența unui front atmosferic care va provoca precipitații slabe pe arii extinse, predominant sub formă de lapoviță. Ziua, însă, va fi fără precipitații esențiale. În cursul nopții izolat pe drumuri se va forma ghețuș.

La Briceni, Edineț și Soroca se așteaptă cer variabil. În prima parte a zile vor cădea precipitații slabe, sub formă de lapoviță. Maxima zilei va fi de +5ºC, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la -5ºC.

La Bălți și la Rîșcani se așteaptă de asemenea, precipitații mixte, cu temperaturi ce vor oscila între +6ºC ziua și -4ºC noaptea.

La Ungheni și la Orhei vremea va fi la fel. Ziua se așteaptă maxime de +7ºC în timpul zilei și -3ºC pe parcursul nopții.

La Chișinău vom avea parte de cer preponderent noros și lapoviță slabă. Valorile termice vor fi de +8ºC ziua și -2ºC noaptea.

La Leova și Ștefan-Vodă termometrele vor indica +9ºC ziua, iar noaptea temperaturile vor coborî până la -2ºC... -1ºC.

La Cahul și Ceadîr-Lunga se așteaptă +10ºC ziua și 0ºC noaptea.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media