Cadavrul carbonizat al unui bărbat, depistat de pompieri în urma unui incendiu, la Ialoveni

30 noiembrie 2022, 11:59 Societate 1610
Incendiu la Ialoveni.  Sursa: IGSU/ Facebook

Cadavrul parțial carbonizat al unui bărbat a fost depistat de pompieri în timpul stingerii incendiului din casa victimei, în seara zilei de 29 noiembrie, din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni.

Potrivit IGSU, pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins bunurile materiale din interiorul casei de locuit.

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 20:13, iar după mai multe ore de luptă cu flăcările, aceștia au lichidat focul la ora 22:30.

În acțiunile de stingere, pompierii au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 62 de ani.

În urma incendiului au fost afectate mai multe bunuri materiale din interiorul a patru odăi a casei de locuit cu suprafața de 108 m2.

O versiune prealabilă lansată de specialiști ar fi nerespectarea regulilor de exploatare a sobei de încălzit. Cazul este cercetat de organele de drept.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă repetat oamenii să respecte cu strictețe regulile de exploatare a surselor de încălzire, cum ar fi sobele alimentate cu combustibil solid și gazos. Conform datelor statistice, de la începutul anului, în Republica Moldova s-au produs 1.464 de incendii, în urma cărora au decedat 76 de persoane.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media