ULTIMA ORĂ/ Procurorii au descins cu percheziții la fosta deputată socialistă Alla Dolință

8 septembrie 2022, 10:00 Politică 228
Ala Dolința, deputată BCS.  Sursa: Replica Media

Procuratura Anticorupţie (PA) a descins în dimineața zilei de 8 septembrie cu percheziţii la domiciliul fostei deputate socialiste, Alla Dolinţă. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de procurora de la Procuratura Generală Mariana Cherpec, responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media.

„Cu mai multe detalii revenim după terminarea perchezițiilor”, a declarat Mariana Cherpec pentru Replica Media.

La 13 iulie, deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alla Dolință, a anunțat că demisionează din funcție și că se retrage din Blocul Socialiștilor (PSRM), deoarece nu este de acord și nu susține metodele și retorica atât a conducerii, cât și a partidului ca întreg” în legătură cu războiul din Ucraina.

Alla Dolință este o femeie de afaceri și politiciană din Republica Moldova, care din decembrie 2014 este deputată în Parlamentul Republicii Moldova în fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Face parte din Comisia juridică, numiri și imunități.

Conform declarației de avere și interese personale depuse de Alla Dolință pentru anul 2021, familia acesteia deține următoarele bunuri imobile și mobile: două apartamente, dintre care unul dobândit prin moștenire, șapte terenuri agricole cu suprafața totală de 3,12 ha în satele Cojușna și Roșcani din raionul Strășeni și două automobile marca Porsche Cayenne și Toyota FJ Cruiser, fabricate în 2011 și 2006.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media