VIDEO/ Au fost lansate iPhone 14, căștile AirPods Pro și un Apple Watch Ultra puternic conceput pentru sportivi și activități extreme în aer liber. Specificațiile și prețurile pentru fiecare gadget

7 septembrie 2022, 20:29 Tehnologie 424
Lansarea iPhone 14.  Sursa: captură video/ youtube.com

Compania Apple prezintă astăzi, 7 septembrie, într-un eveniment live lansarea lui iPhone 14, un lineup de 4 telefoane, iar pe lângă acestea, gigantul din Cupertino va prezenta pe scenă și seria Watch Series 8, ceasul robust Watch Pro și o nouă pereche de căști wireless AirPods Pro, scrie mobilissimo.ro.

UPDATE/ Apple a dezvăluit noul său iPhone 14 și iPhone 14 Plus, care vin cu un ecran mai mare și conexiune prin satelit pentru prima dată.

Noul iPhone 14 Pro este cea mai mare reproiectare a gamei de iPhone Apple. A dispărut controversatul pas și înăuntru este „Insula dinamică”. Acesta este ceea ce alte telefoane numesc un afișaj „punch-hole”, unde camera de sus și microfonul sunt decupate în apropierea de sus a ecranului.

Apple spune că gaura sa va fi diferită - folosind o mulțime de limbaj efuziv - amestecând software și hardware pentru a comuta între aplicații și pentru a oferi notificări și detalii în partea de sus a ecranului. Software-ul se va deplasa în jurul camerei superioare, ascunzând-o efectiv pe măsură ce răsfoiți prin diferite aplicații.

Apple a lansat un set de siliciu mai puternic pentru iPhone 14 Pro, despre care susține că este cel mai rapid procesor dintr-un smartphone.

Noile iPhone-uri vor veni cu capacitatea de a include mai multe carduri „eSim”, ceea ce înseamnă că puteți schimba între rețele fără a schimba cardurile Sim.

iPhone 14 va porni de laun preț 799 USD, iar iPhone 14 Plus de la 899 USD. iPhone 14 va fi lansat pe 16 septembrie și Plus pe 9 octombrie.UPDATE / Apple dezvăluie actualizarea căștilor sale AirPod.

„AirPods Pro au devenit cel mai popular model al nostru. Suntem încântați să prezentăm următoarea noastră generație de AirPods Pro, cele mai avansate AirPods de până acum”, a declarat Tim Cook.

AirPods Pro vine cu un cip H2 actualizat pentru conectivitate îmbunătățită.

„AirPods Pro vin cu o anulare a zgomotului care este de două ori mai puternică”, spune Apple.

AirPods Pro au „transparență adaptivă”, care poate reacționa la zgomotele din jurul utilizatorului și poate reduce sunetele externe, cum ar fi un burghiu sau lucrări la drum.

Noua versiune va ușura, de asemenea, să ridicați și să reduceți sunetul și va avea o durată de viață mai lungă a bateriei, de până la șase ore de ascultare, cu 33pc mai mult decât vechiul AirPods Pro.

Carcasa de încărcare adaugă, de asemenea, șase ore de încărcare pentru a oferi utilizatorilor 30 de ore. Carcasa de încărcare poate ajuta, de asemenea, utilizatorii să-și găsească carcasa - emițând un blip ușor dacă le-ați pierdut.

AirPods Pro actualizat va costa 249 USD și va fi disponibil din 23 septembrie.


UPDATE/ Apple Watch Ultra vine cu o carcasă de 49 mm, un afișaj mai mare decât orice alt Apple Watch, are un ecran mai luminos și un „buton de acțiune” care poate fi personalizat pentru a oferi un control rapid. De asemenea, vine cu conectivitate celulară și o baterie mai mare, iar Apple susține că are până la 60 de ore de viață a bateriei.

Apple Watch Ultra va veni și cu aplicații concepute pentru utilizatorii sportivi, cum ar fi un nou indicator de adâncime care poate urmări cu precizie scufundările prin funcțiile sale Oceanic Plus.

De asemenea, va veni cu o sirenă de avertizare de opt decibeli. Un mod de noapte va limita, de asemenea, ecranul doar la lumină roșie.

Apple Watch Ultra va costa 799 USD și va fi disponibil din 23 septembrie.UPDATE/ Apple a dezvăluit mai întâi noul său Apple Watch Series 8, care va veni cu toate caracteristicile la care utilizatorii au ajuns să adapteze, cum ar fi urmărirea ritmului cardiac, apelurile și scanările ECG.

Noutatea constă în posibilitatea urmăririi temperaturii corpului, despre care Apple susține că va putea urmări când femeile ovulează, scrie The Telegraph.

Apple Watch seria 8 va putea, de asemenea, să monitorizeze când un utilizator se află într-un accident de mașină, folosind un giroscop intern pentru a detecta când cineva a fost într-un accident de mașină. Watch va putea detecta accidentele și apoi va avertiza serviciile de urgență.

Giroscopul intern va permite, de asemenea, o urmărire mai precisă a fitness-ului.

Apple Watch Series 8 va începe de la 399 USD pentru ceasul obișnuit și de la 499 USD pentru conectivitate celulară. Va fi disponibil pe 16 septembrie.

Șeful operațiunilor Apple, spune că noul ceas va fi disponibil în culorile midnight, silver și „starlight” și va avea o amprentă de carbon redusă. Ecranul noului ceas este cu 30 pc mai mare și este cu 20 pc mai rapid, spune Apple.

Ceasurile pornesc de la 249 USD pentru ceasul normal și 299 USD pentru o versiune celulară.

Apple Watch Series 8


Evenimentul poate fi urmărit direct de pe canalul de YouTube Apple, sau din pagina dedicată Apple Events pe toate dispozitivele Apple. Conferința are și un motto „Far Out” care ne duce cu gândul la Astrophotography sau la comunicarea prin sateliți, ceva ce și Huawei a adus ieri odată cu lansarea seriei Mate 50.

Seria de telefoane include modelul de bază iPhone 14 cu ecran de 6.1 inch și varianta iPhone 14 Max cu ecran de 6.7 inch, acestea fiind echipate cu o cameră duală în spate. Urmează iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de la care așteptăm funcționalitate Always on Display, decupaje duale în ecran, camere foto actualizate și un procesor de nouă generație.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media