VIDEO/ Tinerii care au vandalizat Parcul „Alunelul”, identificați de Poliție. Făptașii riscă închisoare de până la trei ani

25 noiembrie 2022, 15:36 Justiție 369
Act de vandalism în Parcul Alunelul din capitală.  Sursa: Captură ecran/Ion Ceban/ Facebook

Tinerii care au vandalizat Parcul „Alunelul” au fost identificați de Poliție. Potrivit oamenilor legii, în urma audierii aceștia și-au recunoscut vina, declarând că erau sub influența alcoolului.


Pe caz a fost inițiat un proces penal care se examinează în conformitate cu art. 288 Cod Penal „Vandalismul”, care conform legislației se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27.500 la 52.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Amintim că un grup de tineri au vandalizat mai multe obiecte din Parcul „Alunelul” din capitală, iar imaginile video care arată cum aceștia lovesc cu picioarele băncile din parc și încearcă să smulgă copacii decorativi din pământ, au fost făcute publice de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, care a precizat că „nu-i ajung cuvinte pentru a numi aceste acțiuni.”

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media