O angajată a unei Primării din raionul Criuleni, jignită și lovită cu pumnul de edilul comunei. Bărbatul, trimis pe banca acuzaților pentru tratament inuman și degradant

22 noiembrie 2022, 17:06 Justiție 104
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Procuratura raionului Criuleni a expediat în instanța de judecată cauza penală privind învinuirea primarului unei comune din raionul Criuleni, de tratament inuman și degradant.

Învinuitul a fost acuzat de faptul că, la data de 16 septembrie 2022, aproximativ la orele 08:30, aflându-se la sediul Primăriei din comuna respectivă a raionului Criuleni, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în rezultatul unui conflict verbal inițiat cu o subalternă, sub pretextul că nu a întocmit actele cu privire la organizarea și desfășurarea unui concurs, a utilizat violenţa fizică și psihică în privinţa ei, exprimată în ridicarea vocii și folosirea unor cuvinte jignitoare, după care, a apucat-o violent de mâna dreaptă și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, provocându-i dureri fizice, acţiuni care, în ansamblu, reprezintă tratament inuman şi degradant.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală, victima a suferit vătămări corporale ușoare, manifestate prin traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, excoriație și echimoze la nivelul membrului superior drept.

În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara.

La moment, învinuitul pledează nevinovat.
Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media