O angajată a unei Primării din raionul Criuleni, jignită și lovită cu pumnul de edilul comunei. Bărbatul, trimis pe banca acuzaților pentru tratament inuman și degradant

22 noiembrie 2022, 17:06 Justiție 198
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Procuratura raionului Criuleni a expediat în instanța de judecată cauza penală privind învinuirea primarului unei comune din raionul Criuleni, de tratament inuman și degradant.

Învinuitul a fost acuzat de faptul că, la data de 16 septembrie 2022, aproximativ la orele 08:30, aflându-se la sediul Primăriei din comuna respectivă a raionului Criuleni, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în rezultatul unui conflict verbal inițiat cu o subalternă, sub pretextul că nu a întocmit actele cu privire la organizarea și desfășurarea unui concurs, a utilizat violenţa fizică și psihică în privinţa ei, exprimată în ridicarea vocii și folosirea unor cuvinte jignitoare, după care, a apucat-o violent de mâna dreaptă și i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului, provocându-i dureri fizice, acţiuni care, în ansamblu, reprezintă tratament inuman şi degradant.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală, victima a suferit vătămări corporale ușoare, manifestate prin traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, excoriație și echimoze la nivelul membrului superior drept.

În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara.

La moment, învinuitul pledează nevinovat.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media