Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United, cu efect imediat

22 noiembrie 2022, 20:07 Sport 182
Cristiano Ronaldo .  Sursa: Manchester United via Facebook

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo urmează să părăsească „Manchester United de comun acord, cu efect imediat”, anunță clubul de fotbal pe pagina sa oficială.

„Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în două perioade la Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pe viitor”, se arată în mesajul oficial.

Săptămâna aceasta se împlinește exact un an de la revenirea lui Ronaldo la United. În acest an, Individual, a marcat 18 goluri în Premier League și 24 în toate competițiile. De asemenea, a marcat în primele cinci meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, scrie The Athletic.

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media