Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United, cu efect imediat

22 noiembrie 2022, 20:07 Sport 90
Cristiano Ronaldo .  Sursa: Manchester United via Facebook

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo urmează să părăsească „Manchester United de comun acord, cu efect imediat”, anunță clubul de fotbal pe pagina sa oficială.

„Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în două perioade la Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pe viitor”, se arată în mesajul oficial.

Săptămâna aceasta se împlinește exact un an de la revenirea lui Ronaldo la United. În acest an, Individual, a marcat 18 goluri în Premier League și 24 în toate competițiile. De asemenea, a marcat în primele cinci meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, scrie The Athletic.

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media