Cum se simte Donny van Iperen după accidentul din timpul meciului cu Dinamo-Auto

7 august 2022, 17:16 Sport 302
Donny van Iperen .  Sursa: netherlands.postsen.com

Starea de sănătate a fundașului clubului Zimbru Donny van Iperen este stabilă, potrivit medicilor, după accidentul din timpul meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru.

„După ultimele investigații, făcute în această dimineață, echipa medicală formată din cei mai buni experți din țară, a anunțat că starea jucătorului este una stabilă, el fiind în afara oricărui pericol. Deși încă este inconștient, medicii ne-au anunțat că nu a suferit de hemoragie intracraniană și că nici nu este în comă. Astăzi jucătorul a dat primele semne de revenire, iar acest lucru ne dă și mai multă încredere că totul va fi bine.
Donny, suntem alături de tine, fii tare!”, a scris echipa Zimbru pe pagina de Facebook.

Fundașul clubului Zimbru Donny van Iperen a fost transportat la spital, după ce a fost lovit cu umărul în cap de către portarul formației tiraspolene Dinamo-Auto în minutul 11 al meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru, din etapa doua a campionatului Republicii Moldova.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media