Cum se simte Donny van Iperen după accidentul din timpul meciului cu Dinamo-Auto

7 august 2022, 17:16 Sport 170
Donny van Iperen .  Sursa: netherlands.postsen.com

Starea de sănătate a fundașului clubului Zimbru Donny van Iperen este stabilă, potrivit medicilor, după accidentul din timpul meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru.

„După ultimele investigații, făcute în această dimineață, echipa medicală formată din cei mai buni experți din țară, a anunțat că starea jucătorului este una stabilă, el fiind în afara oricărui pericol. Deși încă este inconștient, medicii ne-au anunțat că nu a suferit de hemoragie intracraniană și că nici nu este în comă. Astăzi jucătorul a dat primele semne de revenire, iar acest lucru ne dă și mai multă încredere că totul va fi bine.
Donny, suntem alături de tine, fii tare!”, a scris echipa Zimbru pe pagina de Facebook.

Fundașul clubului Zimbru Donny van Iperen a fost transportat la spital, după ce a fost lovit cu umărul în cap de către portarul formației tiraspolene Dinamo-Auto în minutul 11 al meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru, din etapa doua a campionatului Republicii Moldova.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media