Al doilea sezon al serialului „Squid Game” va fi lansat la sfârșitul anului 2023 sau în 2024

20 mai 2022, 11:12 Film 214
Serialul „Squid Game” .  Sursa: www.whats-on-netflix.com

Al doilea sezon al serialului „Squid Game” („Jocul calamarului”), cea mai de succes producţie din istoria platformei Netflix, va fi lansat la sfârşitul anului viitor sau în 2024, a declarat creatorul său Hwang Dong-hyuk pentru Vanity Fair.

Potrivit publicației, această întârziere se datorează faptului că, deocamdată, Dong-hyuk „are doar aproximativ trei pagini de idei pe care intenționează să le transforme într-un scenariu.”

„Oamenii vor fi supuşi unor noi probe prin alte jocuri”, a explicat creatorul serialului sud-coreean, care a lăsat în suspans o întrebare pentru fanii serialului: „Este posibilă solidaritatea între oameni?”.

În ianuarie, Netflix a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon, iar directorul executiv al companiei, Ted Sarandos, afirmase atunci că universul „Squid Game” este „la început”.

Va fi un al treilea sezon al serialului sud-coreean?

Într-un interviu pentru Korea Times, Hwang Dong-hyuk a dezvăluit că poartă discuții cu Netflix pentru al doilea și al treilea sezon, citează Netflix.

„Port discuții cu Netflix pentru sezonul 2, precum și pentru sezonul 3. Vom ajunge la o concluzie în curând”, a spus el.

Serialul, conceput ca o alegorie la capitalismul mondial, s-a consacrat ca producţia cu cele mai multe ore de vizualizare pe Netflix, cu 1.650.450.000 de ore de reproducere.

Platforma a plătit în 2021 peste 21 de milioane de dolari pentru drepturile celor nouă episoade din primul sezon şi se estimează că investiţia a generat beneficii de peste 870 de milioane de dolari.

De asemenea, „Squid Game” a câştigat trei Globuri de Aur anul acesta şi a devenit primul serial în altă limbă decât engleza şi, prima producţie sud-coreeană care a obţinut patru nominalizări la Premiile Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor Americani).

Protagoniştii serialului, Lee Jung-jae şi Hoyeon Jung, au fost recompensaţi cu Globul de Aur la categoriile cel mai bun actor şi, respectiv, cea mai bună actriţă într-un serial dramatic.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media