Vladimir Zelenskiy a discutat la telefon cu președinta Maia Sandu, înainte de summitul Consiliului European: „Am căzut de acord asupra asistenței reciproce pe calea noastră către UE”

23 iunie 2022, 00:02 Politică 241
Zelenskiy, la Chișinău.  Sursa: Replica Media

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut în seara zilei de miercuri o discuție telefonică cu omologul său din Ucraina Vladimir Zelenskiy. Convorbirea dintre cei doi șefi de state a avut loc înaintea summitului Consiliului European unde liderii UE vor decide să acorde țării noastre și Ucrainei statutul de țări candidate la Uniunea Europeană.

Liderii de la Kiev și Chișinău și-au promis asistență reciprocă pe calea către Uniunea Europeană.

Am discutat cu președinta Republicii Moldova Maia Sandu despre reuniunea de mâine a Consiliului European. Așteptăm cu nerăbdare decizia UE de a acorda statut de candidat țărilor noastre. Am căzut de acord asupra asistenței reciproce pe calea noastră către UE“, a scris Vladimir Zelenskiy într-un mesaj pe Twitter.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media