Tragedie la Comrat: Patru persoane, inclusiv un copil de 2 ani, s-au înecat în iazul de la Meșeni

1 iulie 2022, 18:11 Societate 550
Patru persoane decedate la Comrat.  Sursa: IGSU/ Facebook

Patru persoane s-au înecat astăzi, 1 iulie, în iazul Meșeni din raionul Comrat, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Astfel, IGSU subliniază că în sudul țării, scafandrii au fost solicitați să intervină pentru a recupera corpurile neînsuflețite a doi minori și a doi maturi, care s-au înecat după ce o barcă în care se aflau în mijlocul iazului s-a inversat.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:23.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au observat corpul minorului pe suprafața apei. Copilul decedat în vârstă de 2.5 de ani a fost extras de salvatori la 20 metri de la barcă gonflabilă inversată.

La moment, scafandrii continuă lucrările de căutare subacvatică pentru a recupera alte trei persoane care se presupune că s-ar fi înecat.

Cauza și circumstanțele accidentului pe apă urmează a fi stabilite de organele de resort.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media