VIDEO/ Un perete de beton s-a prăbușit peste un bărbat în satul Costești: Victima, preluată de urgență la spital

28 iunie 2022, 22:04 Societate 211
Un perete de beton s-a prăbușit peste un bărbat în satul Costești.  Sursa: IGSU

În seara zilei de astăzi, salvatorii IGSU au intervenit pentru a efectua o misiune contra cronometru pentru a salva un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a rămas blocat sub dărâmăturile unui garaj prăbușit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:41.

Potrivit informațiilor, un perete de beton s-a prăbușit peste un bărbat în satul Costești, raionul Ialoveni. Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare –salvare la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori.

Ajunși angajații IGSU au stabilit că persoana cu multiple traumatisme era în viață aflându-se sub dărâmăturile unui garaj cu suprafața de 50m2. Bărbatul era conștient și se afla blocat pe jumătate în nămol și pământ, fiind acoperit cu o placă de beton.

Utilizând echipamentul specializat pentru lucrările de deblocare, salvatorii au ridicat placa sub care se afla victima, după ce l-au scos la suprafață.

Bărbatul a suferit fracturi a membrilor superioare și diverse traumatisme a membrilor inferioare și trauma cranio cerebrală, fiind imediat predat medicilor, care au venit la fața locului. Acesta a fost preluat de urgență la spital pentru ulterioare investigații și intervenții medicale necesare.

Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media