BPR, reacție la exploziile care au avut loc la Tiraspol: Obiectivul urmărit ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană

25 aprilie 2022, 20:38 Politică 363
Oleg Serebrian, Viceprim-ministru pentru Reintegrare.  Sursa: Replica Media

Biroul politici de reintegrare a venit cu o reacție prin care își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite.

Potrivit Biroului, obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale.

În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat.

O explozie s-a produs astăzi la sediul așa-ziselor Servicii de securitate de la Tiraspol. La moment, zona adiacentă este păzită de polițiști. O echipă de investigații, geniști, pompieri, ambulanțe și specialiști ai altor servicii de urgență sunt la fața locului.

Conform datelor preliminare, focurile au fost făcute din RPG-uri.

Nu există răniți.


Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media