ASP sistează începând de astăzi primirea cererilor de perfectare a actelor în regim de urgență

4 mai 2022, 11:39 Societate 459
Agenția Servicii Publice (ASP).  Sursa: www.asp.gov.md

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că sistează începând de miercuri, 4 mai, primirea cererilor de perfectare a buletinelor de identitate, a pașapoartelor, a permiselor de conducere și a certificatelor de inmatriculare pentru vehicule, în regim de urgență. Reprezentanții instituției invocă motive tehnice și nu au precizat când va fi reluată perfectarea actelor în regim de urgență.

Astfel, ASP nu va mai recepționa cereri de perfectare a actelor în ziua adresării și nici în timp de o zi lucrătoare.

Totuși, cetățenii care au depus cererile până pe data de 3 mai își pot ridica documentele perfectate la centrele multifuncționale.

Persoanele care doresc să-și perfecteze actele în termen de 5, 10, și 20 de zile lucrătoare se pot programa online pe site-ul ASP ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale/secţiile înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor, conform rândului viu.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media