Andrei Spînu a fost amenințat în fața casei de un individ mascat. Ofițerii de investigație caută bărbatul

24 februarie 2023, 14:11 Societate 269
Andrei Spînu.  Sursa: Replica Media

Fostul ministrul al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, spune că a fost amenințat „într-o manieră agresivă” acum câteva zile de un bărbat mascat. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Spînu a declarat că poliția a fost sesizată despre acest caz și că a demarat o investigație.

Potrivit Secretarului General al Președinției, incidentul a avut loc în seara de 21 februarie, în fața casei sale.

„Marți seara am fost amenințat într-o manieră agresivă în fața casei de o persoană necunoscută și mascată. Poliția investighează cazul. Împreună, toată societatea, trebuie să combatem orice tentativă de violență, discursul de ură și provocările de dezbinare. Să fim uniți și să avem grijă unii de alții”, a transmis oficialul.


Contactată de Replica Media, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului general de Poliție, Diana Fetco, a declarat că Poliția a fost sesizată și au fost demarate toate procedurile de rigoare.

„Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere, iar ofițerii de investigații întreprind măsuri pentru identificarea persoanei”, a spus Fetco.

De menționat că Andrei Spînu a plecat din funcția de ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale la 13 februarie anul curent. Ulterior, printr-un decret semnat de Maia Sandu, acesta a fost numit în funcția de Secretar General la Președinție.


Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media