Fostul antrenor al echipei Zimbru Chișinău, Dorin Colceag, va antrena fotbaliștii de la FC DINAMO București

15 septembrie 2021, 15:43 Sport 236
Sorin Colceag.  Sursa: Zimbru Chișinău/Facebook

Fostul nostru antrenor al echipei Zimbru Chișinău, Sorin Colceag, a fost desemnat astăzi în funcția de antrenor principal la FC DINAMO București. Antrenorul în vârstă de 49 de ani îl va înlocui pe Dario Bonetti, căruia i-a fost reziliat contractul marți, și va antrena dinamoviștii câteva etape, a declarat directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan.

„Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund. (...) A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag”, a spus Mureșan pentru Digisport.

Fostul nostru antrenor, Sorin Colceag a fost desemnat câteva minute în urmă în funcția de antrenor principal la FC DINAMO București! Coincidență sau nu, dar anunțul vine chiar înaintea marelui derby cu Sheriff pe care îl jucăm duminică, 19 septembrie de la 19.00. Ce este mai interesant, este că Sorin Colceag este ultimul antrenor al Zimbrului care a reușit să bată Sheriff în campionat. Se întâmpla la 10 noiembrie 2018 în fața a peste 3000 de suporteri galben-verzi. Ce timpuri, ce vremuri!”, au anunțat reprezentanții Zimbru Chișinău.


Fost jucător la Dinamo la finalul anilor 80, apoi jucător la echipe precum U Cluj, FC Național, NK Zagreb, FC Argeș și Viktoria Plzen, Sorin Colceag și-a început cariera de antrenor la clubul din Popești Leordeni.

Colceag a condus reprezentativele U16 și U17 ale României și a petrecut cea mai lungă perioadă în antrenorat la Zimbru Chișinău, pe care a pregătit-o între august 2018 și iulie 2019.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media