Gest superb al unui fost junior al echipei de fotbal Locomotiva Basarabeasca: „I-a făcut cadou o mașină nouă fostului său antrenor”

30 noiembrie 2021, 13:41 Sport 262
Imagine de la gara Basarabeasca.  Sursa: basarabeasca.md

Gest superb al unui pilot de avion originar din Basarabeasca. Vladimir Botnaru, care conduce cele mai moderne avioane ale unei companii aeriene din zona golfului Persic, a oferit o mașină cadou antrenorului său de fotbal.

În copilărie, tânărul Vladimir Botnaru a jucat pentru juniorii foste echipe Locomotiva Basarabeasca unde a fost antrenat de Alexandru Belov. Nu a mai ajuns fotbalist, dar în schimb, bărbartul a făcut o carieră foarte frumoasă în aviație. Între timp, echipa Locomotiva Basarabeasca nu mai există, iar antrenorul Belov a fost cooptat la echipa de fotbal din Ceadîr-Lunga unde venea la volanul unei mașini de peste 15 ani.

Săptămâna trecută însă, specialistul a primit în dar de la fostul său discipol o mașină nouă, o Toyota Rav4 Hybrid din salon. Potrivit unui articol publicat de site-ul Moldfootball.com, prin gestul său, Vladimir a dorit să-i mulțumească fostului său antrenor pentru că l-a învățat să fie responsabil, să-și urmărească mereu scopurile, să nu să se dea bătut, să treacă prin greutăți, să nu cedeze, dar și alte calități care i-au ajutat în viață și să reușească în tot ceea ce face.


Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media