Gest superb al unui fost junior al echipei de fotbal Locomotiva Basarabeasca: „I-a făcut cadou o mașină nouă fostului său antrenor”

30 noiembrie 2021, 13:41 Sport 236
Imagine de la gara Basarabeasca.  Sursa: basarabeasca.md

Gest superb al unui pilot de avion originar din Basarabeasca. Vladimir Botnaru, care conduce cele mai moderne avioane ale unei companii aeriene din zona golfului Persic, a oferit o mașină cadou antrenorului său de fotbal.

În copilărie, tânărul Vladimir Botnaru a jucat pentru juniorii foste echipe Locomotiva Basarabeasca unde a fost antrenat de Alexandru Belov. Nu a mai ajuns fotbalist, dar în schimb, bărbartul a făcut o carieră foarte frumoasă în aviație. Între timp, echipa Locomotiva Basarabeasca nu mai există, iar antrenorul Belov a fost cooptat la echipa de fotbal din Ceadîr-Lunga unde venea la volanul unei mașini de peste 15 ani.

Săptămâna trecută însă, specialistul a primit în dar de la fostul său discipol o mașină nouă, o Toyota Rav4 Hybrid din salon. Potrivit unui articol publicat de site-ul Moldfootball.com, prin gestul său, Vladimir a dorit să-i mulțumească fostului său antrenor pentru că l-a învățat să fie responsabil, să-și urmărească mereu scopurile, să nu să se dea bătut, să treacă prin greutăți, să nu cedeze, dar și alte calități care i-au ajutat în viață și să reușească în tot ceea ce face.


Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media