Insulină și kituri de testare COVID-19 în valoare de 150 de mii de dolari, donate R. Moldova de World Hope International

8 aprilie 2022, 20:31 Sănătate 62
Insulină.  Sursa: doc.ro

Un lot de ajutor umanitar, sub formă de insulină și kituri de testare COVID-19, în valoare totală de circa 150 de mii de dolari, donat de organizația World Hope International din Statele Unite ale Americii a ajuns vineri, 8 aprilie, în Republica Moldova.

Acesta este al nouălea lot oferit Ministerului Sănătății de World Hope International, în contextul crizei refugiaților.

Directorul executiv și cofondatorul Lift Non-Profit Logistics, Michael Rettig, care a coordonat procesul de colectare și livrare a medicamentelor și consumabilelor medicale, necesare sistemului de sănătate din țara noastră, s-a întâlnit astăzi cu ministra Sănătății, Ala Nemerenco, la Aeroportul Internațional Chișinău.

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco i-a mulțumit pentru eforturile depuse în scopul ajutorării cetățenilor țării noastre și a refugiaților.

La rândul său, directorul executiv al organizației Lift Non-Profit Logistics și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta în continuare sistemul de sănătate din țara noastră.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media