VIDEO/ Un nou mesaj de la solistul trupei „Okean Elizî”, aflat în Zaporojie: Băieții sunt pregătiți să se apere de dușman, nu 100, ci 200%

3 martie 2022, 16:33 Muzică 332
Solistul trupei „Okean Elizî”, Sveatoslav Vakarciuk, lângă centrala nuceară.  Sursa: captură vidreo/Okean Elizî/ Facebook

Solistul trupei „Okean Elizî”, Sveatoslav Vakarciuk, a venit cu un nou mesaj de susținere a armatei ucrainene, filmând de această dată din Zaporojie, regiune în care se află cea mai mare centrală nucleară din Europa și care a fost protejată de un scut uman de intrarea forțelor ruse în localitate.

„În aceste clipe mă aflu în regiunea Zaporojie, chiar lângă Nipru. Băieții sunt încrezători, pregătiți să se apere de dușman, cu spirit de luptător nu de 100 de procente, ci de 200 de procente. În fiecare oraș situatia e la fel, noi nu o să permitem dușmanului să facă vreun pas pentru că, având așa spirit, așa armată, așa apărare, ei nu au nicio șansă. O să câștigăm. Glorie Ucrianei” a spus Vakarciuk.

La 2 martie, în cea de-a șaptea zi de război dintre Rusia și Ucraina, solistul formației de muzică pop-rock „Okean Elzî”, Sveatoslav Vakarciuk, a filmat un video din centrul orașului Harkov, care în ultimele zile a fost supus mai multor bombardamente, inclusiv Piața Libertății din oraș, în care îi încurajează și îmbărbătează pe ucraineni și spune că „rușii vor plăti pentru că au venit pe pământ pașnic.”

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media