UEFA va oferi 10.000 de bilete gratis pentru finala Ligii Campionilor de anul acesta. Alte 8.000 vor fi distribuite pentru UEFA Europa League

15 februarie 2022, 10:04 Sport 673
Finala UEFA Champions League.  Sursa: blackenterprise.com

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, a anunțat că fanii echipelor participante la finala Ligii Campionilor din acest an li se va oferi un număr substanțial de bilete gratuite, pentru a-i recompensa pentru sprijinul acordat fotbalului european în timpul crizei COVID-19.

Astfel, până la 10.000 de suporteri vor putea participa gratuit la finala UEFA Champions League de anul acesta. UEFA a confirmat că fiecare club care participă la finală va primi câte 5.000 de bilete.

„Fanii fotbalului sunt linia vitală a jocului. Ne-am gândit că ar fi o modalitate frumoasă de a recunoaște dificultățile pe care le-au întâmpinat în ultimii doi ani și cum au reușit totuși să-și susțină echipele și să-și trăiască pasiunea chiar și atunci când sunt departe de stadioane”, a declarat luni președintele UEFA, Aleksander Čeferin.

De asemenea, 8.000 de bilete gratuite vor fi împărțite între finaliștii UEFA Europa League de la Budapesta, în timp ce 6.000 de suporteri vor putea urmări gratuit finala inaugurală a UEFA Europa Conference League de la Tirana. Totodată, 3.000 de bilete gratuite vor fi oferite fiecărui club care participă la finala UEFA Women's Champions League de la Torino.

În plus, UEFA a decis, de asemenea, să înghețe prețul biletelor de categoria 4 (70 EUR) și categoria 3 (180 EUR) pentru următoarele trei finale masculine ale Ligii Campionilor, în 2022, 2023 și 2024.

Finala Ligii Campionilor din acest an este programată să aibă loc la Sankt Petersburg, pe 28 mai.


Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media