Google Europe blochează canalele YouTube ale RT și Sputnik în toată Europa

1 martie 2022, 11:14 IT 193
Google Europe.  Sursa: rte.ie

Google Europe a anunțat că blochează canalele YouTube conectate la Russia today și Sputnik în toată Europa, „cu efect imediat”. Măsura a fost luată în urma invaziei Federației Ruse pe teritoriul ucrainean.

„Din cauza războiului aflat în desfășurare în Ucraina, blocăm canalele YouTube conectate la RT și Sputnik în toată Europa, cu efect imediat. Va dura timp pentru ca sistemele noastre să se intensifice complet. Echipele noastre continuă să monitorizeze situația non-stop pentru a lua măsuri rapide”, anunță compania pe Twetter.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegramși vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media