METEO/ Vreme însorită și caldă astăzi

26 iunie 2023, 07:23 Mediu 84
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi ridicate și cer senin pentru ziua de azi

Astăzi, luni, 26 iunie, vremea va fi însorită și caldă în Moldova. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 28°C, cu 2°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Noaptea, temperaturile vor scădea până la 17°C, totuși rămânând cu 13°C mai calde decât media sezonului.

Cerul va fi senin pe parcursul întregii zile, având o acoperire noroasă de doar 34.38%. Nu sunt prognozate precipitații pentru astăzi. Soarele va răsări la ora 05:30 și va apune la ora 20:44.

Vântul va sufla din direcția nord-nord-vest (NNW), cu viteza medie de aproximativ 6 metri pe secundă și rafale ce pot atinge până la 12 metri pe secundă.

Pentru mâine și poimâine, vremea se menține în mare parte clară, cu temperaturi maxime în jur de 29°C și minime noaptea în jur de 18°C. Cerul va fi acoperit în proporție de aproape 98%, dar fără precipitații prognozate.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media