METEO/ Prognoza meteo pentru astăzi: Ploaie ușoară și temperaturi mai scăzute decât media sezonului

29 iunie 2023, 07:25 Mediu 166
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, joi, 29 iunie, ne așteaptă o zi cu ploaie ușoară și temperaturi mai friguroase decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului.

Conform datelor meteorologice, maxima zilei va atinge 24 de grade Celsius, cu un grad mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica 15 grade Celsius, cu nouă grade mai frig decât media sezonului.

Cerul va fi acoperit în proporție de aproape 98%, iar precipitațiile vor avea o intensitate de 0.07 milimetri pe oră. Vântul va sufla din direcția vest-nord-vest cu rafale care pot ajunge la viteze de până la 13 metri pe secundă și o viteză medie de aproximativ 6 metri pe secundă.

Soarele a răsărut la ora 05:31 și va apune la ora 20:44.

Pentru mâine sunt prognozate condiții similare, însorite dar cu un cer parțial noros (42% acoperire). Temperaturile vor crește ușor, ajungând la valori maxime de aproximativ 28 grade Celsius în timpul zilei și minime de aproximativ 17 grade Celsius noaptea. Precipitațiile vor continua să fie prezente sub formă de ploaie ușoară.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media