Un bărbat beat a aruncat cu pietre în ușa Guvernului. Detalii de la Poliție

9 noiembrie 2021, 15:40 Societate 147
Guvernul RM.  Sursa: Replica Media

Un bărbat beat, în vârstă de 44 ani, din raionul Ialoveni, riscă amendă contravențională, după ce a aruncat, astăzi, 9 noiembrie, cu pietre în ușa Guvernului. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

„Un bărbat a fost condus de către angajații INSP la sectorul de Poliție a IP Buiucani, pentru faptul că a aruncat cu pietre în ușa Guvernului, pentru documentare și stabilirea identității. Bărbatul fiind sub influența alcoolului a luat două pietre și le-a aruncat în ușa Guvernului fără a cauza daune. Acesta a fost sancționat contravențional pentru huliganism nu prea grav care prevede amendă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore. De asemenea, a fost sancționat și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri înstare de ebrietate produsă de alcool care se sancţionează cu amendă de la 6 la 12 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore”, a declarat Stati.

Nu este pentru prima oară când ușile clădirii Executivului au avut de suferit. În martie 2020, în timpul unui protest al veteranilor războiului de pe Nistru, un bărbat a spart ușile Guvernului cu un buzdugan.

Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media