Air Moldova anulează alte zboruri în perioada 4 - 6 martie: Precizările companiei

4 martie 2023, 12:30 Societate 236
Air Moldova.  Sursa: Air Moldova

Air Moldova vine cu noi precizări despre anulările curselor și reorganizarea orarului În prezent, compania este nevoită să opereze zborurile planificate cu o deficiență de flotă, două dintre aeronave fiind indisponibile, a treia fiind la deservire tehnică planificată (obligatorie). Acestui fapt se datorează reorganizările orarului de zbor.

„AIR MOLDOVA lucrează în continuare la diminuarea consecințelor. Echipa noastră este în continuă căutare și implementare a soluțiilor pentru a putea restabili frecvența zborurilor și a completa flota. Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, în zilele ce urmează vă rugăm să verificați cu atenție notificările primite la adresa de email.

Vom informa regulat despre schimbările de orar. Vom identifica și propune cele mai eficiente soluții. Vom oferi asisteța necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor. Pentru asistență și informații vă rugăm să apelați Call Centr-ul la nr de telefon: 022830830, care activează în aceste momente 24/24. (liniile sunt suprasolicitate, vă rugăm să așteptați până apelul va fi procesat)”, se menționează într-un comunicat de presă al companiei.

INFORMATIV :
- 4 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din:
Varșovia, Londra;
- 5 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din:
Frankfurt, Dusseldorf, Istanbul, Roma, Bologna, Dublin, Tbilisi;
- 6 martie 2023 Sunt anulate zborurile spre/din:
Frankfurt, Milano, Tel Aviv, Varșovia.


De menționat că, în ultima săptămână Air Moldova a anulat mai multe zboruri, cauza fiind aceeași.Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media