Crimă la Briceni. Un bărbat a fost omorât după ce a încercat să-și scoată fiul dintr-o încăierare

9 iulie 2021, 11:47 Societate 358
crimă, poliția.  Sursa: Poliția RM/Facebook

Un bărbat de 42 de ani din Briceni a fost omorât din bătaie, după ce a încercat să-și apere fiul. Victima a intervenit, înarmat cu o scândură, într-un conflict în care era implicat și feciorul său, însă a fost asaltat și bătut cu bestialitate cu pumnii și picioarele. Acesta s-a stins în câteva ore pe patul de spital.

Potrivit Poliției, tragedia a avut loc în noaptea de 8 iulie 2021, în jurul orei 01:00, în fața unui local din satul Șirăuți din raionul Briceni.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, un grup de tineri, locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între ei și un grup de tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat rapid în bătaie. Între timp, unul dintre tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și l-a chemat în ajutor pe tatăl său, în vârstă de 42 de ani, spune Poliția.

Tatăl a venit înarmat cu o ștachetă, a lovit unul dintre tinerii care se băteau pentru a-i opri, însă, ca răspuns, acesta a fost lovit cu pumnii și picioarele în în cap de către doi dintre agresori. În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore”.

Bărbatul de 42 de ani, tatăl tânărului de 18 ani, a fost transportat la spital în stare gravă, unde la scurt timp a decedat.

În prezent se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media