VIDEO/ Un român susţine că e fiul prinţului Charles. A mers la Palatul Buckingham pentru a cere să fie recunoscut: „Father, help!“

29 iunie 2021, 13:41 Divertisment 670
Un român crede că este fiul prințului Charles.  Sursa: Kirsty Wigglesworth/AP Photo/captură video

Un bărbat din România a devenit viral pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în faţa Palatului Buckingham, în Londra. El susţine că este fiul nelegitim al prinţului Charles şi vrea să fie recunoscut de acesta.

Bărbatul spune în video că are acte şi analize ADN care atestă că ar fi fiul lui Charles de Wales.

El spune că acum 49 de ani, prinţul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighişoara, dar nu a vrut niciodată să îl recunoască.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”.


Postarea originală a strâns peste 462.000 de vizualizări în aproape 22 de ore după ce a fost publicată, aproape 4,700 de reacţii şi peste 1.300 de comentarii.

Majoritatea celor care comentează sunt ironici: „Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ!”, spune unul dintre cei care a văzut imaginile. „Să ne ajute Domnul! ”

„Ăsta e fiul lui C cum sunt eu sora Juliei Roberts! Fader help!”, spune o fată care a văzut imaginile.

Potrivit unor informații, individul este un comediant, faimos pe Tik Tok. Internauții au susținut că filmulețul este făcut intenționat pentru a amuza lumea. Clipul video și-a atins obiectivul. Comentariile oamenilor au fost dintre cele mai amuzante.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media